De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder

Info jeugdsector

Op www.limburg.be/jeugd vind je een overzicht van alle gemeentelijke jeugddiensten en provinciale jeugdorganisaties met contactgegevens.

Het Feestloket verzamelt alle informatie voor organisatoren van fuiven en andere evenementen op één infopunt. Een overzicht van alle gemeenten met een feestloket en de contactgegevens vind je op www.feestloket.be.

De Fuifbus biedt feestende jongeren veilig en gratis vervoer van en naar fuiven. Limburgse jeugd-, studenten- en sportverenigingen kunnen gratis een fuifbus aanvragen. Alle info over de Fuifbus op www.limburg.be/fuifbussen.

De Provinciale Uitleendienst Limburg (PUL) heeft een breed uitleengamma. Je kan er terecht voor het uitlenen van materialen in beeld, geluid, licht en meer. Meer info op www.limburg.be/pul.

Limburg telt heel wat gesubsidieerde repetitiekoten, verspreid over dertien verschillende gemeenten. Meer info over deze openbare repetitieruimtes vind je op www.limburg.be/jeugd.

Contactgegevens dienst

Jeugddienst, Afdeling Onderwijs, Opvoeding, Jeugd en Noord-Zuid, Directie Mens
Universiteitslaan 1
3500 Hasselt

tel. 011 23 72 70
e-mail jeugd@limburg.be
http://www.limburg.be/jeugd

Openingsuren

Het Provinciehuis is elke werkdag geopend van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 17 uur.

Provinciale Uitleendienst Limburg (PUL)

Nieuws

zondag, 26 februari 2017
Logo van de jeugdboekenmaand die in het teken staat van gender.
De hele maand maart staat in het teken van boeken- en leesplezier. Jeugdboekenmaand 2017 neemt als thema "MVX: Je bent wie je bent.". Meter en peter zijn deze keer presentator Karolien Debecker...
vrijdag, 24 februari 2017
twee personen performen in een openbare ruimte en het logo van Krokusfestival
Update 24 februari Deze voorstelling kan jammer genoeg niet doorgaan. Ze is afgelast omwille van een geblesseerde danser. Gelukkig kun je die zaterdag en de rest van de week nog op tal van locaties...
dinsdag, 31 januari 2017
Logo en affiche van jeugdboekenmaand 2017
Jeugdboekenweek breidt uit: voortaan vieren we een hele maand! De hele maand maart staat vanaf nu in het teken van boeken- en leesplezier. Het thema van de Jeugdboekenmaand 2017 is "MVX: Je bent...