De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder

Info jeugdsector

Op www.limburg.be/jeugd vind je een overzicht van alle gemeentelijke jeugddiensten en provinciale jeugdorganisaties met contactgegevens.

Het Feestloket verzamelt alle informatie voor organisatoren van fuiven en andere evenementen op één infopunt. Een overzicht van alle gemeenten met een feestloket en de contactgegevens vind je op www.feestloket.be.

De Fuifbus biedt feestende jongeren veilig en gratis vervoer van en naar fuiven. Limburgse jeugd-, studenten- en sportverenigingen kunnen gratis een fuifbus aanvragen. Alle info over de Fuifbus op www.limburg.be/fuifbussen.

De Provinciale Uitleendienst Limburg (PUL) heeft een breed uitleengamma. Je kan er terecht voor het uitlenen van materialen in beeld, geluid, licht en meer. Meer info op www.limburg.be/pul.

Limburg telt heel wat gesubsidieerde repetitiekoten, verspreid over dertien verschillende gemeenten. Meer info over deze openbare repetitieruimtes vind je op www.limburg.be/jeugd.

Contactgegevens dienst

Jeugddienst, Afdeling Onderwijs, Opvoeding, Jeugd en Noord-Zuid, Directie Mens
Universiteitslaan 1
3500 Hasselt

tel. 011 23 72 70
e-mail jeugd@limburg.be
http://www.limburg.be/jeugd

Openingsuren

Het Provinciehuis is elke werkdag geopend van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 17 uur.

Provinciale Uitleendienst Limburg (PUL)
6 - 8 - 9 november 2017 Novemberzittingen - Eén Sterk Sociaal Duurzaam Limburg

Nieuws

dinsdag, 10 oktober 2017
blauwe achtergrond met daarop coderdojo 25/10/17
Ben je tussen acht en veertien? Hou je van computers, games en zelf (leren) programmeren? Dan is de CoderDojo in onze bibliotheek helemaal iets voor jou! In deze sessie leren mentors je...
vrijdag, 07 juli 2017
De Limburgse deputatie keurde, op voorstel van gedeputeerde van Leefmilieu en Natuur Ludwig Vandenhove, de milieuvergunningsaanvraag van The Factory cvba-vso (Diestersesteenweg 152 in...
vrijdag, 23 juni 2017
foto van moeder en kind met een tablet in het gras en het logo van fundels en de bib
Fundels? Fundels zijn digitale prenten- en AVI-boeken met filmpjes, spelletjes, leesondersteuning en oefeningen voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Je kunt als bibliotheeklid gratis 7 prentenboeken lenen,...